+31 (0)6 13 13 13 69
 

Uitbreiding keuken en nieuwbouw dubbele garage

Project: Uitbreiding keuken en nieuwbouw dubbele garage

Opdrachtgever: Familie Van de Ven

In eerste instantie heeft Frank Sengers een voorstel uitgewerkt om de voorzijde van het huis uit te breiden en om de badkamer en de aangrenzende slaapkamer te vergroten. Dit plan bleek echter te ingrijpend, waarna Frank met een alternatief plan kwam. De bestaande kleine keuken werd naar buiten toe uitgebreid, terwijl er tegelijkertijd een deel van de garage bij de keuken getrokken werd. Daardoor ontstond een mooie ruim eetkeuken.

Als eigenaar van een klus- en stratenmakersbedrijf, wilde Lambert van de Ven graag een nieuwe dubbele garage realiseren. Behalve een ruime berging, die dient als kantine, is er ook een douche en een toilet gecreëerd. In de toekomst kan er van deze dubbele garage eenvoudig een kleine woning worden gemaakt.